ATENTIE! E posibil ca anuntul de mai jos sa fie expirat deoarece utilizatorul nici nu l-a sters, nici nu l-a reactualizat in timp util.
Anun # A224980

Curs evaluator de risc la securitatea fizica (BUCURESTI)


Raspandac
Adugat pe : Mari, 29 Iulie, 2014  10:47
Actualizat: Mari, 29 Iulie, 2014  19:43
Anunul expir pe : Vineri, 24 Iulie, 2015  10:47
Rspunde: (Folosii formularul de mai jos)
Anunt:

OFERTA CURS
EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA
PROFESIONAL GROUP – Centru de Formare Profesionala organizeaza a prin partenerii sai autorizati de AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICRI, cursul de specializare certificat de Ministerul Muncii, Familiei Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul Educatiei Nationale in corelatie cu cerintele standardului ocupational “EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA FIZIC” cod COR 242115 si Programa - cadru pentru ocupatia “Evaluator de Risc la Securitatea Fizic” avizata de Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia de Ordine Publica si aprobata de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, precum si cele metodologice de elaborare a unei programe de pregatire, in formarea profesionala a adultilor.
Conform art. 8 din Instructiunile nr. 9/2013, analizele de risc pot fi efectuate doar de experti inscrisi in R.N.E.R.S.F. care trebuie sa detina competente profesionale atestate pentru ocupatia evaluator de risc la securitatea fizica, competentele putand fi obtinute prin absolvirea unui program de formare profesionala (curs), organizat pe baza standardului ocupational de un furnizor agreeat de Autoritatea Nationala de Calificari;
DATA INCEPERE CURS : 01.09.2014
Pret promotional pana la 31.12.2014: 1780 LEI !!!
Participarea are loc n baza formularului de nscriere solicitat la:
021.313.2567
021.313.2576
office@calificare-specializare.ro
Persoane care pot obtine reduceri suplimetare :
1. Persoanele abilitate prin interviul sustinut la I.G.P.R., in calitate de evaluator de risc la securitate fizica, si inscrise n R.N.E.R.S.F;
2. Persoanele care au absolvit un alt curs in cadrul scolii noastre de calificare;
3. Persoanele care se inscriu inclusiv la cursul de MANAGER DE SECURITATE , necesar pentru a accesa cursul de EVALUATOR DE RISC;
4.Persoanele care achita integral cursul inainte cu 5 zile lucratoare fata de data inceperii cursului
Evaluatorii de risc la securitatea fizica sunt persoane fizice, angajati ai unor entitati juridice sau persoane fizice autorizate, avand ca obiect de activitate evidenierea si evaluarea riscurilor determinate de factorii de amenintare si vulnerabilitatile care pot pune in pericol viata, integritatea corporal sau libertatea persoanei ori pot aduce prejudicii valorilor deinute de unitati, analiza situatiei obiectivelor din punctul de vedere al asigurrii securitatii fizice, si propunerea de masuri concrete de tratare a acestuia n vederea incadrarii riscurilor n limite permise.
Competente si deprinderi dobandite de titularul certificatului obtinut pe baza standardului ocupational pentru educatie si formare profesionala
1.Aplicarea procedurilor de calitate in procesul de evaluare
2.Comunicarea in domeniul riscului
3.Documentarea in vederea realizrii evaluarii de risc la securitatea fizic a obiectivului
4.Stabilirea contextului de evaluare a riscurilor la securitatea fizica a obiectivului
5.Identificarea riscurilor la securitatea fizica a obiectivului
6.Analiza riscurilor la securitatea fizica a obiectivului
7.Estimarea riscurilor la securitatea fizica a obiectivului
8.Tratarea riscurilor la securitatea fizica a obiectivului
9.Monitorizarea si revizuirea riscurilor la securitatea fizic a obiectivului
DURATA CURSULUI
Descrierea programului cadru de educatie si formare profesional
Durata total, nr. ore 120 din care:
-59 teorie;
-61 practica.
Activitatile practice la sala sunt destinate fundamentarii unor concepte, intocmirea unor algoritmi si metode de lucru, analizei modelelor de comunicare, stabilirea contextului, evaluarea , tratarea si monitorizarea riscului, intocmirii si redactarii documentelor analizei de risc la securitatea fizica.
Bugetul de timp alocat evalurilor periodice si evalurii finale nu se include in durata totala a cursului.
1. Informatii despre programul de educatie si formare profesionala
1.1. Cerinte specifice de acces la program:
1.1.1. Competente si deprinderi necesare accesului la program:
Detine competente si are cunostinte pentru ocupatiile specifice domeniului securitatii obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor, in domeniul securitatii mecano-fizice, sistemelor de securitate la efractie, monitorizarea sistemelor de alarma si serviciilor de paza.
1.1.2. Conditii minime de acces la program, raportate la nivelul de studii:
Nivelurile de studii: invatamant superior cu diploma de licenta
1.1.3. Alte studii necesare:
Certificat de absolvire a unui curs de formare profesionala sau de competenta profesionala cu recunoastere nationala, pentru cel putin una din ocupatiile specifice domeniului securitatii obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor:
121305 – Sef obiectiv servicii de securitate,
121306 - Manager de securitate,
215119 - Proiectant Sisteme de securitate,
215222 - Inginer sisteme de securitate,
242113 - Consultant de securitate,
352130 – Tehnician sisteme de detectie, supraveghere video, control acces,
541405 – Sef formatie de paza si ordine,
541410 – Inspector de securitate
sau au documente eliberate de instituii din sistemul de aparare nationala care sa ateste ca au absolvit cursuri specifice securitatii obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor desfasurate in unitatile proprii de invatamant.
1.1.4. Cerinte speciale:
Pentru ca o persoana sa urmeze cursul de evaluator de risc la securitatea fizica trebuie sa indeplineasca, cumulativ, urmatoarele cerinte speciale:
sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic;
sa nu fie inscrisa cu antecedente penale pentru infractiuni savarsite cu intentie;
sa aiba experienta practica de minim 3 ani, dobandita dupa intrarea in vigoare a Legii nr.333/2003, in domeniul organizarii, planificarii, pregatirii, executarii sau exercitarii controlului masurilor de paza si protectie in formele prevazute de legea pazei.
Dovada experientei se face cu adeverinte in original, eliberate de angajatori sau I.T.M., care atesta perioadele de activitate si functia detinuta in cadrul societatilor specializate in domeniul pazei si / sau a sistemelor de alarmare impotriva efractiei, a institutiilor care desfasoar activitati de ordine publica si siguranta national sau in structurile de securitate proprii unitatilor economice.
sa posede cunostinte in toate domeniile privind securitatea mecanofizica, sistemele de alarmare impotriva efractiei, monitorizarea sistemelor de alarmare, serviciile de paza si managementul de securitate;
Pentru cunostinele pentru care nu poate face dovada existentei lor printr-un program de formare sau o certificare de competente cu recunoastere national se va sustine, la inceputul cursului, un test de evaluare, aplicat de furnizor prealabil inceperii cursului. Testul va fi structurat distinct, pe fiecare domeniu mentionat, iar in situatia detinerii unora dintre competente evaluarea se va realiza doar pentru celelalte domenii.
1.2. Conditii de notare si promovare:
Certificarea competentelor se realizeaza in urma examinarii teoretice si practice, de catre o comisie de evaluare.
Certificatele de absolvire sunt date de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si sunt valabile atat national cat si international, prin apostilare, in toate tarile ce au aderat Conventiei de la Haga.
Persoanele abilitate prin interviul sustinut la I.G.P.R., in calitate de evaluator de risc la securitate fizica, si inscrise in R.N.E.R.S.F., pot desfasura activitati in domeniu numai pan la data de 31.12.2014.
Dupa aceasta dat, in registru se mentin / inscriu numai persoanele care au dobandit competente pentru ocupatia ”evaluator de risc la securitate fizic” prin absolvirea unui program de formare profesional (curs) organizat pe baza standardului ocupational de un furnizor autorizat de Autoritatea Nationala de Calificari.
Toti cursantii beneficiaza de materiale de studii si suport de curs gratuit!
In primul weekend dupa terminarea cursurilor se va sustine examen, diplomele se elibereaza in saptamana urmatoare sustinerii examenului .
CONDITII DE ACCES:
-persoane cu cetatenia romana sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene;
-minim studii superioare;
-certificat medical din care sa rezulte ca persoana este clinic sanatoasa si apta din punct de vedere psihic;
-sa nu aiba antecedente penale pentru infractiuni savarsite cu intentie.
-competente profesionale de minim 3 ani in domeniul organizarii, planificarii, executarii sau controlului masurilor de securitate in formele prevazute de lege.
Examenul final va consta in subiecte sub forma de test grila si intocmirea unui raport de evaluare la securitatea fizica.
Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice alte lamuriri suplimentare.
Coordonator curs : SC PROFESIONAL SECURITY DIVISION SRL
Evaluator risc Ing. DAIANU ADELA GEORGIANA
Web: http://www.evaluator-risc.ro
Tel: 0721377818

Acest utilizator NU ACCEPT s fie contactat de ageni comerciali.

Contactai utilizatorul: 
 
Emailul dvs.: *
Mesaj: *
Ataament:

Urmtoarele tipuri de fiiere nu sunt permise: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif . Dimensiunea maxim a fiierului: 200KB
Cod de securitate: *

Introducei codul de securitate n caseta de mai jos:
Vizite: 2023

Conform 'Termenilor i condiiilor' de utilizare, ntreaga responsabilitate pentru coninutul acestui anun revine persoanei care l-a postat.


Ultimele anunuri din aceeai categorie
Curs Evaluator de Risc la Securitatea Fizica - Cod COR 242115
(Bucuresti) S.C. S.D.D.P. “CONFIDENT” S.R.L. deruleaza programul de formare profesionala, SPECIALIZARE, pentru ocupatia EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA...
Curs de ciupercar
(Romania) Specialist certificat de catre CNFPA ca FORMATOR primim inscrieri pentru desfasurare CURS de CIUPERCAR , teoretic si practic, acreditat, din toata ta...
Cursuri fata in fata, cursuri online sau cursuri prin coresp
(Bucuresti) Vrei noi oportunitati in cariera si un job mai bine platit Cunoasterea unei limbi straine iti va garanta aceste lucruri iar noi, centrul de limbi str...
Profesoara-psiholog pentru elevii din Bucuresti
(Bucuresti) Profesoar romna, francez, englez i psiholog meditez si supraveghez elevi clasele 0-8 pentru 2 - 4 ore zilnic. Am mult rbdare, ofer rezultate ex...
Lectii chitara
(Bucuresti) Profesor de chitara, absolvent al Facultatii de Muzica, studii de licenta si masterat, experienta profesionala de 9 ani ofer lectii de chitara pentru ...
 • Anunturi Bucuresti
 • Anunturi Buftea
 • Anunturi Otopeni
 • Anunturi Voluntari
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Alba Iulia
 • Anunturi Cugir
 • Anunturi Sebes
 • Anunturi Aiud
 • Anunturi Blaj
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Arad
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Pitesti
 • Anunturi Campulung
 • Anunturi Mioveni
 • Anunturi Curtea de Arges
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Bacau
 • Anunturi Onesti
 • Anunturi Comanesti
 • Anunturi Moinesti
 • Anunturi Buhusi
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Oradea
 • Anunturi Salonta
 • Anunturi Marghita
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Bistrita
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Botosani
 • Anunturi Dorohoi
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Brasov
 • Anunturi Fagaras
 • Anunturi Sacele
 • Anunturi Zarnesti
 • Anunturi Codlea
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Braila
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Buzau
 • Anunturi Ramnicu Sarat
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Resita
 • Anunturi Caransebes
 • Anunturi Bocsa
 • Anunturi Baile Herculane
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Calarasi
 • Anunturi Oltenita
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Cluj-Napoca
 • Anunturi Turda
 • Anunturi Dej
 • Anunturi Campia Turzii
 • Anunturi Gherla
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Constanta
 • Anunturi Medgidia
 • Anunturi Mangalia
 • Anunturi Navodari
 • Anunturi Cernavoda
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Sfantu Gheorghe
 • Anunturi Targu Secuiesc
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Targoviste
 • Anunturi Moreni
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Craiova
 • Anunturi Bailesti
 • Anunturi Calafat
 • Anunturi Filiasi
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Galati
 • Anunturi Tecuci
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Giurgiu
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Targu Jiu
 • Anunturi Motru
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Miercurea Ciuc
 • Anunturi Odorheiu Secuiesc
 • Anunturi Gheorghieni
 • Anunturi Toplita
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Hunedoara
 • Anunturi Deva
 • Anunturi Petrosani
 • Anunturi Vulcan
 • Anunturi Lupeni
 • Anunturi Petrila
 • Anunturi Orastie
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Slobozia
 • Anunturi Fetesti
 • Anunturi Urziceni
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Iasi
 • Anunturi Pascani
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Baia Mare
 • Anunturi Sighetu Marmatiei
 • Anunturi Borsa
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Drobeta Turnu Severin
 • Anunturi Orsova
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Targu Mures
 • Anunturi Reghin
 • Anunturi Sighisoara
 • Anunturi Tarnaveni
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Piatra Neamt
 • Anunturi Roman
 • Anunturi Targu Neamt
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Slatina
 • Anunturi Caracal
 • Anunturi Bals
 • Anunturi Corabia
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Ploiesti
 • Anunturi Campina
 • Anunturi Baicoi
 • Anunturi Breaza
 • Anunturi Mizil
 • Anunturi Sinaia
 • Anunturi Valenii de Munte
 • Anunturi Busteni
 • Anunturi Azuga
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Satu Mare
 • Anunturi Carei
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Zalau
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Sibiu
 • Anunturi Medias
 • Anunturi Cisnadie
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Suceava
 • Anunturi Falticeni
 • Anunturi Radauti
 • Anunturi Campulung Moldovenesc
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Alexandria
 • Anunturi Rosiori de Vede
 • Anunturi Turnu Magurele
 • Anunturi Zimnicea
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Timisoara
 • Anunturi Lugoj
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Tulcea
 • Anunturi Macin
 • Anunturi Babadag
 • Anunturi Sulina
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Ramnicu Valcea
 • Anunturi Dragasani
 • Anunturi Calimanesti-Caciulata
 • Anunturi Horezu
 • Anunturi Baile Olanesti
 • Anunturi Baile Govora
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Vaslui
 • Anunturi Barlad
 • Anunturi Husi
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Focsani
 • Anunturi Adjud
 • Anunturi Alta localitate
 • Anunturi Italia
 • Anunturi Spania
 • Anunturi Canada
 • Anunturi Marea Britanie
 • Anunturi Franta
 • Anunturi Germania
 • Anunturi Alta tara