Cum cumperi un ceas de pe Amazon?

Cumpărăturile cu ajutorul Trompeta.ro se fac foarte uşor, exact ca pe orice alt magazin online, şi vă ajută să salvaţi timp fără să mai "scormoniţi" prin nenumăratele filtre şi categorii de pe magazinul original. Citiţi şi sfaturile de la sfârşitul articolului, deoarece sunt foarte utile!

1. Găsirea produselor dorite

Căutaţi produsele dorite folosind funcţia "Search" sau navigând prin categorii. Produsele sunt selecţionate manual astfel încât să poată fi livrate în România şi nu ar trebui să fie probleme cu punerea la coş. Totuşi, anumite produse nu pot fi cumpărate din România direct de pe Amazon. În cazul acestora butonul de punere la coş nu va fi vizibil pe fişa produsului.
 

2. Adăugaţi produsul dorit la coş

Când aţi găsit produsul dorit, apăsaţi pe butonul galben pe care scrie: "Add to shopping cart" pentru a-l pune în coş.Puteţi continua cumpărăturile sau puteţi merge la pasul următor, efectuarea plăţii.
 

3. Verificaţi conţinutul coşului

Puteţi verifica permanent conţinutul coşului de la butonul "Shopping cart", aflat în partea din dreapta sus a ecranului. Dacă vreţi să ştergeţi vreun produs, apăsaţi pe butonul din dreptul produsului. Dacă doriţi să schimbaţi cantităţile din coş, scrieţi noua cantitate în dreptul produsului apoi apăsaţi pe butonul

Dacă doriţi să efectuaţi plata apăsaţi pe butonul mare pe care scrie "Proceed to checkout".


 

4. Efectuarea plăţii. Câteva sfaturi de care trebuie să ţineţi cont!

După apăsarea butonului "Buy from Amazon" veţi părăsi site-ul Trompeta.ro şi veţi fi redirecţionat/-ă pe site-ul Amazon. Urmaţi paşii ceruţi acolo pentru finalizarea comenzii, dar ţineţi cont de următoarele lucruri foarte importante:
 

 • - Pe Amazon nu se pot da comenzi la telefon, ca în România.
 • - Nu e nevoie de intermediari pentru a comanda. Orice persoană care are peste 18 ani, dispune de un card de credit/debit şi înţelege minimal engleză poate da comenzi pe Amazon.co.uk.
 • - Pentru a finaliza comanda trebuie să aveţi o adresă de email validă (adică funcţională).
 • - După ce plasaţi comanda nu aşteptaţi, ca în România, un "telefon de confirmare". Singura confirmare a comenzii plasate este emailul pe care îl veţi primi instant. În momentul livrării veţi primi un alt email care vă va înştiinţa că pachetul a fost expediat.
 • - Singura modalitate "populară" de plată acceptată pe magazinele Amazon este plata online cu cardul. Deşi sistemul de plată de pe Amazon e foarte sigur, cel mai bine este să folosiţi un card de debit alimentat cu exact atâţia bani de câţi e nevoie. Totuşi, cine îşi permite poate plăti şi prin cec bancar. Nu vă aşteptaţi la "plata ramburs", atât de răspândită în România - comerţul online din țările civilizate nu cunoaşte aşa ceva. Dacă nu sunteţi dispus/-ă să plătiţi cu cardul în momentul livrării, nu mai pierdeţi vremea pe Trompeta.ro.
 • - Ca şi în cazul magazinelor online din România, trebuie să daţi o adresă corectă şi completă pentru a putea primi produsele comandate. Înainte de a comanda, verificaţi de 2 ori corectitudinea adresei.
 • - Produsele electronice beneficiază de garanţie internaţională indiferent dacă sunt cumpărate din România, Anglia, Franţa sau Germania.
 • - Când comandaţi produse electronice din Marea Britanie trebuie să ţineţi cont de faptul că aveţi nevoie şi de un adaptor (prizele din Marea Britanie sunt diferite de cele de pe continent).
 • - Din experienţa noastră de clienţi vă putem spune că banii nu vor fi extraşi de pe cardul dvs. decât în momentul livrării comenzii. Până atunci puteţi anula comanda fără probleme. Totuşi, după ce produsele au fost trimise, comanda nu mai poate fi anulată (adică produsele nu se pot întoarce din drum), dar puteţi trimite coletul înapoi solicitând returnarea banilor.
 • - Dacă doriţi să cumpăraţi cărţi, jocuri video sau CD/DVD-uri e indicat să cumpăraţi mai multe deodată pentru a scădea costurile de livrare.

   

Start la cumpărături! sau citiţi în continuare despre livrare.

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

 

Amazon şi logo-ul Amazon sunt mărci înregistrate ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaţilor. Trompeta.ro este înscris în Programul de Asociere al Amazon Europe S.a.r.l., un program de afiliere care permite site-urilor înscrise să facă reclama contra cost pentru Amazon.co.uk/Javari.co.uk.

--- Acesta ghid de cumpărături NU este un magazin online. Produsele sunt livrate către clienţi chiar de către Amazon.co.uk. ---