Apple va lansa pe 12 septembrie două noi telefoane și o nouă versiune de ceas smart

Conform site-ului specializat pe știri legate de Apple 9to5mac.com, Apple va lansa oficial pe 12 septembrie doua noi telefoane, numite probabil iPhone XS, un update la actualul iPhone X, precum și o nouă versiune de Apple Watch înainte de sfârșitul lunii septembrie.

0
1208
views
IPHONE-XS. Foto: 9t05mac.com

Pe 30 august, compania Apple a anunțat oficial că pe 12 septembrie 2018 la Steve Jobs Theater din Cupertino, va organiza următorul mare eveniment care este de așteptat să includă introducerea a trei noi iPhone-uri – un update pentru actualul iPhone X cu ecran de 5.8 inch, o versiune mai accesibila de iPhone cu ecran LCD de 6.1 inch și respectiv alta cu ecran de 6.5-inch.

Se crede ca noile iPhone-uri de 5.8 inch si 6.5 inch vor fi numite iPhone XS și vor avea ecran OLED. De asemenea, se crede că iPhone-ul XS va veni într-o nouă opțiune de culoare aurie care nu a fost oferită anterior pentru noul design. Alte detalii tehnice sunt încă de stabilit, compania păstrând secrete celelalte opțiuni.

Evenimentul ar putea arăta și iPad-urile noi, zvonurile fiind că atât iPad Pro 10.5, cât și Pro 12.9 vor avea rame mai subțiri și Face ID.

De asemenea, este de așteptat ca în cadrul aceluiași eveniment mediatic, Apple să dezvăluie și noul Apple Watch Series 4 care va avea un afișaj complet nou, ceva mai mare decât la versiunea anterioară, obținut prin micșorarea marginilor și care va arăta mult mai multe informații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here