Erin Marie Olszewski, dezvăluiri de senzație despre morții de la New York

O nouă mărturie din infernul new-yorkez zguduie America. O asistentă medicală a dezvăluit criza de management și greșelile grave care au condus la moartea inutilă a mii de oamenii în vârful pandemiei de Covid-19.

0
1654
views

În America a apărut un film de o oră și zece minute al cărei personaj principal este Erin Marie Olszewski, o asistentă medicală profesionistă care a lucrat în timpul pandemiei în New York (spitalul Elmhurst) și Florida. Dezvăluirile ei, susținute de imagini, documente și înregistrări cu camera ascunsă, sunt șocante.

Conform dezvăluirilor sale, numărul mare de decese atribuite Covid-19 la spitalul Elmhurst s-a datorat în primul rând managementului defectuos, nicidecum virusului. Pacienți care nu erau afectați de Covid-19 au fost puși deliberat în aceleași saloane cu bolnavi de Covid-19 și la cel mai mic semn de pneumonie erau întubați abuziv, fiind practic condamnați la moarte din cauza infecțiilor nosocomiale. Asistenta susține că o mulțime de pacienți care ieșeau negativ la testul pentru Covid-19 dar aveau simptome specifice unei infecții respiratorii (ex. tuse) erau considerați din start bolnavi de Covid-19 și trecuți pe un protocol de tratament specific care în final avea șanse mari să-i omoare. Mulți oameni veneau pur și simplu panicați, speriați de posibilitatea de a fi bolnavi de Covid-19 ca urmare a isteriei create de mass-media. La cel mai mic semn de palpitații și neliniște erau și ei trecuți abuziv pe protocolul de tratament pentru Covid și omorâți cu zile. Spitalele publice ar avea tot interesul să declare pacienți morți de Covid-19 deoarece primesc 39.000 de dolari de la guvernul federal pentru fiecare deces. Acest „stimulent financiar” transformă spitalele, practic, în fabrici de moarte.

Deja mass-media a început să o numească „the undercover nurse” – „asistenta sub acoperire”, dar Erin Marie chiar este asistentă profesionistă, având experiență de lucru inclusiv în Irak. De altfel la un moment dat, în film, ea afirmă că spitalele din Irak erau mai performante decât spitalul Elmhurst.

Totuși, figura ei nu este una lipsită de controverse fiind implicată în acțiuni antivacciniste, dar fiind bănuită de unii și că – sub numele Eric Marie Malone – ar fi informatoare a CIA.

În orice caz, Erin Marie nu este prima persoană din interiorul sistemului care a ridicat problema utilizării incorecte și abuzive a ventilatoarelor. Pe 4 aprilie a.c., în publicație The Spectator a apărut un articol critic care se baza pe mărturiile mai multor medici care deplângeau isteria creată de mass-media privitoare la cantitatea insuficientă a ventilatoarelor. Poziția medicilor era rezumată cel mai simplu de dr. Paul Mayo: „Când întubezi un pacient îl îmbolnăvești de o boală nouă, legarea de ventilator.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here