Allview anunță primul telefon cu FunEmoji: Soul X5

Allview a anunțat un nou terminal în îndrăgita gamă „Soul” pe care o oferă publicului de ani de zile. Noutatea vine acum de la funcția FunEmoji.

0
1208
views

Noul terminal Allview va îngloba o funcție care până acum se regăsea numai pe terminale de topCu funcția FunEmoji utilizatorul va putea fotografia un chip și acesta va fi convertit instant într-un emoji amuzant. Conform comunicatului oficial al companiei aflăm că

FunEmoji va include o serie de emoji-uri cool care vor oglindi personalitatea utilizatorului. Utilizând camera frontala a telefonului Soul X5 împreunî cu capacitatea inteligenței artificiale a procesorului, utilizatorul va putea crea emoji-uri dinamice și amuzante. Noua funcție va prelua mișcările, gesturile și expresiile utilizatorului și le va transforma în emoji-uri dinamice. Pe lângă expresiile faciale ale utilizatorului, Soul X5 va recunoaște și vocea acestuia. Astfel, utilizatorii vor putea trimite prietenilor mesaje vocale animate cu fețe de animale ce imită expresiile sale și le vor putea partaja cu aceștia prin intermediul rețelelor de socializare.”

Cei de la Allview au realizat și un filmuleț de prezentare ce prezintă mai clar această funcție simpatică:

Allview Soul X5 Pro a început deja să fie comercializat, conform informațiilor oficiale postate pe situl companiei. E un telefon cu ecran de 6,2 inci, RAM 4Gb, cameră principală de 16 MP și asistent vocal în limba română. Vine cu sistem de operare Android Oreo și se pare că va costa în jur de 1500 RON (tva inclus) la liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here