Orange a lansat noile opțiuni prepay

Conform unui comunicat oficial al companiei noile opţiuni PrePay „sărbătoresc prietenia cu internet bonus”

0
1056
views

 

Orange Prepay este unul dintre serviciile de telefonie mobile preferate de tineri.
Orange Prepay este unul dintre serviciile de telefonie mobilă preferat de foarte mulți tineri.

Orange a lansat în urmă cu câteva zile noua ofertă PrePay, cu opţiuni care răspund nevoii clienţilor de a fi mereu conectaţi, oferind mai mult internet mobil, dar şi libertatea de a face cadou bonusuri celor dragi.

Clienţii Orange care activează orice opţiune PrePay de minim 6 euro credit din contul My Orange vor fi automat recompensaţi cu 50GB internet bonus şi au posibilitatea să acorde acelaşi bonus oricărui alt prieten care este client Orange PrePay. Utilizatorii care aleg să activeze una din noile opţiuni PrePay de minim 6 euro prin altă metodă decât cea online se vor bucura de 30GB.

Bonusurile de internet devin disponibile imediat după activarea unei opţiuni şi pot fi folosite 30 de zile de la activare.

Oferta PrePay aduce beneficii suplimentare şi celor care îşi doresc mai multe resurse în roaming. Astfel, aceştia pot opta pentru o nouă opţiune de 12 euro credit, care oferă, pe lângă resurse în roaming SEE, şi beneficii disponibile în alte 6 ţări: Australia, China, Elveţia, Israel, Moldova şi SUA. În plus, opţiunea de 10 euro credit se poate activa acum exclusiv online din contul My Orange.

Orange încearcă în acest fel să contrapună o ofertă competitivă serviciilor de telefonie mobilă de la Digi Mobil care au beneficiat și în ultimul an de numărul cel mai mare de portări din celelalte rețele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here