Cristina Țopescu nu mai scrisese pe Facebook de pe 26 decembrie

Cristina Țopescu a murit cel mai probabil în jurul datei de 27 decembrie 2019.

0
1000
views
Cristina Țopescu (1960-2019?)
Cristina Țopescu. Foto: Facebook

Deși vecina care a anunțat poliția a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Țopescu de pe 19 decembrie, vedeta fusese prezentă pe 22 decembrie la un eveniment dedicat Revoluției – chiar în Piața Revoluției – și a postat câte ceva pe Facebook până pe 26 decembrie ora 21:59.

În ultima sa postare vedeta a distribuit un articol dedicat papei Francisc I de pe situl AnimalsAustralia.org, cu textul: „Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat” urmat de trei inimioare.

Cum postările sale pe Facebook erau extrem de dese, câteodată de mai multe ori pe parcursul aceleiași zile, rareori lipsind câte o zi din spațiul virtual, nu putem deduce decât că decesul său a avut loc chiar în seara (noaptea) de 26-27 decembrie sau, cel mai târziu, în seara / noaptea următoare (27-28 decembrie).

Cristina Țopescu avea 4.972 de „prieteni” pe Facebook și era urmărită de 13.993 de oameni în spațiul virtual. Cu toate acestea se pare că a murit atât de singură încât moartea ei nu a fost observată decât accidental, după circa două săptămâni. După ce știrea decesului a început să facă înconjurul mass-media, pe pagina ei de Facebook au început să curgă mesajele de condoleanțe.

Din păcate această moarte tristă și neașteptată e încă o dovadă că rețelele sociale nu pot ține loc de adevăratele prietenii și relații.

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de după Revoluție, fiind extrem de apreciată de public atât la pupitrul știrilor TVR, imediat după 1990, cât și la pupitrul știrilor Antena 3 sau Kanal D. A fost fiica binecunoscutului comentator sportiv și politician Cristian Țopescu (1937-2018) și o mare iubitoare de animale.

Dumnezeu s-o odihnească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here