Dopuri de urechi inteligente de la Bose

0
898
views

Pentru 250 USD, dopurile de urechi inteligente Bose sleepbuds promit un somn odihnitor prin mascarea sunetelor deranjante cu sunete placute, liniștitoare. De menționat că deși se conectează prin bluetooth la orice smartphone cu iOS sau Android, nu pot fi utilizate pentru muzica sau apeluri.

BOSE sleepbuds pentru un somn liniștit

Statistica ne arata că 60% dintre adulții de pretutindeni au probleme cu somnul, 79% dorm mai puțin de 7 ore pe noapte (30% chiar mai puțin de 5 ore) iar 25% dintre cupluri dorm în camere separate deoarece partenerul sforăie.

Bose sleepbuds sunt concepute special pentru a vă ajuta să dormiți. În loc să transmită muzică, acestea oferă sunete liniștitoare care acoperă zgomotul nedorit și vă ajută să adormiți și să rămâneți adormiți. Puteți alegeți dintre 10 sunete liniștite pre-încărcate (valuri de mare, cascada, ploaie, etc.), unele optimizate pentru mascare iar altele pentru relaxare.

Aceste dopuri de urechi inteligente vin în 3 dimensiuni S/M/L pentru a se potrivi perfect fiecarei persoane, se încarcă complet în 3 ore după care pot funționa 16 ore. Pentru ca nu au fire deloc, oferă libertate totală de mșcare în timpul nopții.

Cutia metalică în care se livrează are rol de depozitare și protecție atunci când nu sunt utilizate dar poate oferi și o încărcare completă în timp ce călătoriți.

Poate vă întrebați cum e cu alarma de dimineață pe care risc să nu o aud daca sunt așa de bune dopurile astea. Ei bine, s-au gândit și la acest aspect astfel că alarma telefonului este singurul sunet produs de telefon și transmis către aceste dopuri de urechi inteligente. Bonus: alarma te va trezi doar pe tine, în loc să trezească toata casa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here